Over ons

Reproplus is een zelfstandige KI organisatie. Wij bieden een optimale service op het gebied van het insemineren en dracht scannen van uw runderen en de vruchtbaarheidsbegeleiding van runderen. Daarnaast begeleidt en adviseert Reproplus WLN veehouders ook op het gebied van fokkerij.

Sinds 1 januari 2024 hebben wij de inseminatiedienst van Tellus Tigra overgenomen. Hierdoor hebben wij ons werkgebied uitgebreid met zuidoost Friesland, midden Friesland en zuidwest Friesland.

Ons totale werkgebied is nu als volgt:
– Westerkwartier
– Noordenveld en omgeving
– Lauwersland
– Zuidoost Friesland
– Midden Friesland
– Zuidwest Friesland

Woont u in noordwest Friesland? En wilt u graag gebruik maken van de diensten van Reproplus? Neem dan contact op met Reproplus NWF te Stiens.

Reproplus WLN heeft de beschikking over nagenoeg alle beschikbare stieren van alle rassen in Nederland. Een selectie van de meest interessante stieren vindt u op de stierenkaart van Reproplus.

Verder kunt u bij Reproplus WLN terecht voor alle overige benodigdheden voor uw runderen zoals de oormerken van het merk Bflex. Neem hiervoor ook een kijkje op onze bestelshop.

Hoe Reproplus is ontstaan..

Op 1 januari 2008 zijn de twee noordelijke KI-clubs Tellus Westerkwartier Lauwers Noordenveld en Tellus Noard-West Fryslân en Noord-Holland verder gegaan onder de naam Reproplus.

Vanaf 2008 is Reproplus dus zelfstandig geworden waardoor sperma van alle stieren van de diverse leveranciers geleverd kon worden.

Op 1 januari 2021 heeft Reproplus Ki Service Libertas te Garijp overgenomen. Hiermee is het werkgebied midden Friesland erbij gekomen.

Op 1 januari 2024 heeft Reproplus de inseminatietak van Tellus Tigra te Donkerbroek overgenomen. Hiermee is het werkgebied in midden Friesland uitgebreid en is een gedeelte zuidwest Friesland en zuidoost Friesland erbij gekomen als werkgebied.

Evenementen

De Groninger Rundvee Show – Tolbert Datum en openingstijden:Zaterdag 2 maart aanvang 9.30 uurLocatieHJC ManegeHoofdstraat 539356 AV Tolbert Op zaterdag…

Lees meer