Over ons

Reproplus Westerkwartier Lauwersland en Noordenveld (WLN) is een zelfstandige KI organisatie. Wij bieden een optimale service op het gebied van het insemineren en drachtscannen van uw runderen en de vruchtbaarheidsbegeleiding van runderen. Daarnaast begeleidt en adviseert Reproplus WLN veehouders ook op het gebied van fokkerij.

Reproplus WLN heeft de beschikking over nagenoeg alle beschikbare stieren van alle rassen in Nederland. Een selectie van de meest interessante stieren vindt u op de stierenkaart van Reproplus.

Verder kunt u bij Reproplus WLN terecht voor alle overige benodigdheden voor uw runderen zoals de oormerken van het merk Bflex. Neem hiervoor ook een kijkje op onze bestelshop.

Hoe Reproplus is ontstaan..

Op 1 januari 2008 zijn de twee noordelijke KI-clubs Tellus Westerkwartier Lauwers Noordenveld en Tellus Noard-West Fryslân en Noord-Holland verder gegaan onder de naam Reproplus.

Vanaf 2008 is Reproplus dus zelfstandig geworden waardoor sperma van alle stieren van de diverse leveranciers geleverd kon worden.

Evenementen

De Groninger Rundvee Show – Tolbert Datum en openingstijden:Zaterdag 4 maart aanvang 9.30 uurLocatieHJC ManegeHoofdstraat 539356 AV Tolbert Op zaterdag…

Lees meer