Evenementen

Reproplus WLN is jaarlijks aanwezig op meerdere evenementen.

Noord-Nederlandse Landbouwbeurs – Leeuwarden

Datum en openingstijden:
Woensdag 12 december van 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 13 december en vrijdag 14 december van 13.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag 15 december van 10.00 uur tot 17.00 uur

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is voor iedereen uit de agrarische sector hét evenement om kennis en ideeën op te doen, te oriënteren en elkaar te ontmoeten.
Staat u wel eens voor een dilemma zoals de keuze tussen innoveren of tradities koesteren, verder automatiseren of personeel aannemen, een nieuwe machine kopen of de oude een onderhoudsbeurt geven? De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs helpt u bij het maken van keuzes en het bepalen van uw koers. Honderden exposanten tonen er de meest bijzondere primeurs, de laatste ontwikkelingen en de nieuwste snufjes.

Beursacties

Kom langs in onze stand en profiteer van onze beursacties!

Recente evenementen

Open dag – Westergeest

12 oktober 2018 – 10.00 uur tot 16.00 uur

De familie Kooistra uit Westergeest nodigt u van harte uit om hun bedrijf te komen bekijken. In de bestaande stal die uitgerust is met zonnepanelen zijn twee Lely Astronaut A5 melkrobots geplaatst. Door de energiezuinige A5 melkrobots wordt energie neutraal melken benadert. Bij de plaatsing is rekening gehouden met alle factoren die robot- melken tot een succes maken, met vrij koeverkeer in combinatie met voldoende vreetplekken als basis. Verder wordt er gebruik gemaakt van tochtdetectie in combinatie met vreetmonitoring. Gelieve niet in bedrijfskleding te komen.

Rundvee en Mechanisatie Vakdagen – Hardenberg

30, 31 oktober en 1 november 2018 – 13.00 uur tot 22.00 uur

Jaarlijks vindt u als brancheprofessional uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche een totaaloverzicht van producten en diensten in uw sector op de beursvloer. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechniek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde.

Beursacties

Kom langs in onze stand en profiteer van onze beursacties!